Boganmeldelse: Eat & Run af Scott Jurek

Billede: Canva

Hos FitNRun bliver vi mere og mere bidt af Ultraløb og bøger der handler om dette. Vi har skrevet en kort anmeldelse om bogen Eat & Run.

Anmeldelse og anbefalinger af Eat & Run

Vi kan hurtigt afslører, at vi giver bogen rimelig gode anmeldelser. Den ligger nok på det man ville kalde 5 ud af 6 stjerner.

Bogens fulde titel: Eat and Run: My Unlikely Journey to Ultramarathon Greatness

Mangler du inspiration til at blive en bedre løber, kan denne bog anbefales til alle. Der er dog stor fokus på ultraløb, kost og gode fortællinger, så dette skal du være indforstået med.

Bogen er skrevet af Scott Jurek i samarbejde med Steve Friedman.

Scott Jurek er blandt andet en af hovedpersonerne i bogen Born to Run, som vi også har lavet en anmeldelse af. Ultraløb er distancer inde for løb, som er længere end et marathon, og ofte siger man, at det er løb over 50 kilometer.

Scott Jurek løber dog løb på 160 og 200 kilometer rundt i store dele af verden. Hans overvejelser, inspirerende historier og venskaber fortjener at blive delt med så mange løbsinteresserede som muligt.

Eat & Run - Ultraløb på plantebaseret kost

Bogen er fuld af veganske opskrifter og forklaringer på, hvordan man som ultraløber kan holde til de lange distancer kun ved at spise plantebaseret kost. Som ultraløber skal man indtage unaturlig mange kalorier og proteiner, men dette kan altså godt lade sig gøre gennem en vegansk kost.

Man behøver dog ikke at være veganer eller vegetar for at kunne lide denne bog. Der findes også alt fra gode løbeteknikker, gode citater, konkurrencer etc. som man får gode forklaringer på. Alt i alt en rigtig god bog.

Kan man løbe ultraløb i Danmark?

Det er endnu ikke så udbredt at løbe ultraløb i Danmark, men det bliver efterhånden mere populært. Vi har skrevet en artikel om, hvad et ultraløb er, og hvor du kan løbe disse henne i 2020. Læs mere om det her: Ultraløb i Danmark

Tak til Mobil.nu

Vi vil gerne sende et stort tak til Mobil.nu, som via støtte har gjort denne artikel mulig. Mobil.nu tester blandt andet mobiltelefoner og tablets. Du kan også finde både guide og priser på advertorials.