3 træningstips til den nybagte mor

Billede: IuriiSokolov

Hvis du er nybagt mor og er ved at have opdaget, at din ikke bare af sig selv kommer tilbage til den tilstand og form, som den var før din graviditet, så skal du læse med videre herunder. Vi giver dig nemlig 3 træningstips til at komme i form igen samtidig med, at du er på barsel med dit barn. Tid og overskud er nemlig ikke det, som man har mest af, hvilket du helt sikkert ved alt om. Men med vores 3 tips bliver det nemmere for dig at overskue træningen.

#1 Bittesmå træningsblokke

Du skal tænke lidt anderledes omkring din træning sammenlignet med, hvis du stod nede i et træningscenter. Dernede ville du skulle træne i 40-60 minutter i træk, men som nybagt mor, der træner i hjemmet, skal du bare forsøge at lave en træningsøvelse i ny og næ. Du kommer samlet set stadig til at se resultater, selvom du spreder dine øvelser ud over en hel dag.

#2 Udnyt jeres ture med barnevognen

Når I nu alligevel er ude på tur, så kan du sagtens lave nogle træningsøvelser undervejs. Du kan nemt lige få lavet nogle squats engang imellem eller lunges eller måske armsving. Og har du barnevognen til det, kan du faktisk også jogge og skubbe barnevognen foran dig.

#3 Reflekter over, hvad der motiverer dig

Med den helt rigtige motivation er meget muligt. Derfor er det ret vigtigt, at du tænker over, hvorfor du egentlig gerne vil træne. Skal træningen fungere som dedikeret “dig-tid” - en slags selvforkælelse, hvor du selv er i fokus frem for kun baby og familie? Eller er det måske vigtigt for dig at have en stærk bækkenbund, så du kan få dit gode sexliv igen? Det kan også være, at træningen er et skridt på vejen til at finde din nye identitet, der rummer hele dig både som kvinde, kæreste, veninde, datter, søster, medarbejder og mor? Tænk over det.

Tak for støtten

Til denne artikel har vi fået hjælp og støtte fra liams.dk. Liams er en skøn netbutik, der forhandler babyudstyr med omtanke. Du kan købe bæreseler, strækvikler, fastvikler, ringslynger, meitais, ja faktisk alt, hvad forældre kunne ønske sig.