4 Gode Grunde Til At Melde Sig Ind I En Løbeklub

Skrevet d. 17. December 2018
Jumpstory

Løb behøver ikke være hverken hårdt eller kedeligt. I en løbeklub er det faktisk ganske hyggeligt at løbe. Her får du 4 gode grunde til, hvorfor du bør melde dig ind i en løbeklub, hvis du godt kunne tænke dig at løbe fast.

Løb er for de fleste en lidt ensom disciplin, men det behøver det nødvendigvis ikke at være. Der findes løbeklubber over hele landet, hvor man kan løbe i selskab med andre. Ud over at man får selskab i en løbeklub, er der også en række andre argumenter for at tilmelde sig en sådan.

Herunder får du de 4 bedste.

1) Du opnår rigtig gode resultater

Når man løber sammen med andre, presser man hinanden. Hvis man kun skal stå til regnskab over for sig selv, kan man let blive fristet af at skyde genvej og snyde sig selv og sin form for adskillige kilometer.

I løbeklubben vil der være lidt flere rygrader end blot din at stå imod med, og det vil stensikkert fungere styrkende for disciplinen.

Derudover kan man også støtte hinanden, når det bliver hårdt. Det vil sikkert overraske dig, hvor meget det mentale kan betyde for din evne til at præstere.

2) Du kan få nye venskaber

Du vil møde en masse nye mennesker i løbeklubben, og det kan sagtens være, at du klikker fantastisk med nogle af disse mennesker, og at du finder venner for livet.

Det er fedt, at løbeklubber består af mange forskellige medlemmer. Det betyder nemlig, at der stensikkert vil være en række andre, som er på dit niveau, og som du kan følges med.

3) Medlemskabet forpligter

Når man er medlem af en løbeklub, forventer de andre medlemmer, at man møder op. Der skal derfor en rigtig god undskyldning til, hvis man skal droppe løbeturen.

Sådan er det ikke helt, hvis det bare er en selv, man står til regnskab overfor. Så kan undskyldningen godt være, at Game Of Thrones er lidt mere spændende end en tur rundt om søerne. Den går altså ikke over for løbeklubben!

4) Du kommer i bedre humør

Løber du jævnligt, vil du uden tvivl mærke, at du får mere overskud og forøget livsglæde via løbeturene. Dette gælder egentlig også, hvis du bare løber på egen hånd, eller hvis du dyrker anden form for motion, hvor pulsen kommer op.

I en løbeklub har du dog en række andre at fejre sejrene med, og det betyder ekstremt meget for motivationen og gejsten.

Tak til Curvii.dk

Ovenstående artikel er udarbejdet i samarbejde med Curvii.dk.

Hvis du ikke kender Curvii.dk, kan vi fortælle, at der er tale om en webshop, der sælger plus size-tøj til kvinder. Du kan blandt andet finde en masse lækkert Zhenzi-tøj hos shoppen via dette link: https://www.curvii.dk/maerker/zhenzi.

Det kan altid være svært, hvordan man skal gribe det an, når man ønsker at komme igang med løb. En god start er at løbe 2 gange i ugen og holde sig til det i e…
Læs mere
Det kan nogle gange være svært at holde motivationen oppe, når du løber. Derfor er det fedt, at der bliver udviklet en masse apps, som kan være med til at …
Læs mere
Hvor hurtigt løber man 3 km? For at svare på det, kan man være fristet til at stille spørgsmålet: Hvor god form er du i? For der er stor forskel på, hvor hurtig…
Læs mere
Den nuværende hastighedsrekord på marathon distancen er sat af Eliud Kipchoge, der som den første har løbet et marathon på under to timer. Han løb i tiden 1 tim…
Læs mere
Den ene turist grinede, da han så, at den anden tog sine løbesko på, da de stod overfor en leopard. Han spurgte så grinende: "Tror du virkelig, at du kan løbe f…
Læs mere
Uanset om du løber 2, 5 eller 12 kilometer, så er lange løbeture noget, som rigtig mange løbere nyder. Man får en helt særlig ro og meditativ følelse af at løbe…
Læs mere
Hvis du er nybagt mor og er ved at have opdaget, at din ikke bare af sig selv kommer tilbage til den tilstand og form, som den var før din graviditet, så skal d…
Læs mere