5 Gode Alternativer Til Løb

Det sner, regner, fryser, er mørkt, for varmt eller noget helt femte, der gør, at du ikke lige er i humør til at hoppe i løbetøjet og tilbagelægge x antal kilometer på landevejen. Eller også vil du bare gerne træne dig til at blive en bedre løber, uden lige at løbe endnu en gang. Måske har du bare brug for noget helt nyt, eller noget der er hurtigere?

Uanset hvad grunden er, så behøver du altså ikke at løbe hver eneste gang du træner, hvis du gerne vil være en god løber. Du kunne jo for eksempel prøve en eller flere af disse fem indendørs aktiviteter, der gør dig til en bedre løber.

1. Step-up

Det er enormt god træning at gå op ad trapper. Det er ikke super vigtigt, hvordan du gør det. Du kan både gøre det ved at gå op af “rigtige” trapper, hvilket måske er lidt bøvlet og upraktisk, eller du kan bruge den trappe-simulator, som man finder i et fitnesscenter.

Alternativt kan du også gøre det helt enkelt. Eksempelvis med en kasse, hvor du simpelthen bare træder op og ned fra den. Det er enormt god træning, der gør dig til en bedre løber.

2. Sjippetov

At hoppe i sjippetov er en enormt effektfuld og hurtig træningsmetode. Du kan både gøre det hjemme og i træningscenteret, du kan gøre det i 10 minutter eller 45. Kun fantasien sætter grænser. Derfor, hvis du skal have en nem, hurtig og effektiv træning, der oven i købet gør dig til en bedre løber, så skal du hoppe i sjippetov!

3. Spinning

En times spinning er ligeledes et rigtig godt alternativ til løbetræning. Det er enormt hårdt, me nogså enormt fedt. Du forbrænder masser af kalorier og bliver en bedre løber. What’s not to like?

4. Yoga

Yoga er rigtig godt på dage, hvor du er godt øm og træt i benene. Det er en ganske god træning, der er mere skånsom end løbetræning. De fleste fitnesscentre tilbyder i dag yogatimer, der ofte er opdelt efter niveau. Prøv det, du vil sikkert synes om det!

5. Vand-løb

Hvis du er skadet eller overbelastet, så kan du med fordel prøve at løbe i vand, hvis du har mulighed for det. Det kræver selvfølgelig lidt mere end de øvrige aktiviteter. Ikke desto mindre er det enormt effektivt og skånsomt.

Tak til Bevco
Stort tak til Bevco for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Bevco leverer blandt andet en fremragende Belvedere.