5 tossede tips til en endnu mere tosset løbetur

Billede: Jeeshoots.com

Alle os, der I ny og næ og nogle gang oftere tager en løbetur, kender vist til, at man nogle dage bare ikke rigtigt har lyst til den løbetur alligevel. Det kan skyldes rigtig mange ting: ondt i benet, ondt i hovedet, travlhed, dårligt vejr, sofaens ubestrideligt kraftfulde magnet og en masse andre helt legitime grunde kan ligge bag, at man ikke lige kan overskue at få de løbesko på.

Jeg skammer mig ikke og tør godt stå frem og sige det højt: - Jeg synes ikke altid, at det er lige sjov at løbe en tur. Når det så er sagt, så har efterhånden fået afprøvet en hel del skøre metoder til at gøre løbeturen lidt sjovere. Har du samme motivationsproblem, eller mangler du lidt flere fjollede indslag i din hverdag så læs med herunder og mine 5 tossede tips til en endnu mere tosset løbetur.

#1 Tag noget skørt løbetøj på

Da jeg en dag virkelig ikke var i humør til en løbetur, fordi jeg var i en smule dårligt humør, tog en djævel ved mig og så fik jeg en tosset idé. Jeg åbnede klædeskabet og fandt mit kostume fra efterårets halloweenfest frem - en hamburger i heldragt. Den smuttede jeg lynhurtigt i og fik derefter løbeskoenen på og så ud af døren. Jeg fik utroligt mange positive kommentarer og grin på min løberute nede i parken, og mit humør var helt i top, da jeg kom hjem igen.

#2 Løb på en underlig måde

En anden dag var jeg i et lignende humør og overvejede om hamburgerdragten skulle have sig en omgang mere, men udenfor stod solen højt og temperaturen havde krøbet sig op på 23 grader. En heldragt var derfor ikke helt at foretrække. Men som kom jeg i tanke om noget tilsvarende skørt: Phoebes vanvittige løbestil et af “Venner”-afsnittene. Det måtte ganske enkelt bare afprøves, og det viste sig faktisk meget effektfuldt. Jeg forestiller mig, at jeg må have lignet et epileptisk anfald i fuld firspring, hvilket også var i mine tanker, mens det stod på. Bare tanken om det fik mig til at grine, og så var målet jo nået.

#3 Løb efter kage

Jeps, du læste rigtigt. Jeg har engang iført fuldt løbeoutfit og taget turen til bageren efter en flødeskumskage, og så hjem igen. Nu tænker du jo nok, at det lidt modkæmper formålet, men det er jeg egentlig ikke enig i. Jeg er ret sikker på, at jeg den dag alligevel havde høvlet sådan en flødeskumskage, og så er det da bedre at gøre det til en del af ens daglige motion.

#4 Løb som Kondiløberen

Det er måske ikke alle, som kender til Kondiløberen. Han var en fast karakter på programmet “Zulu Bingo” med Jan Elhøj, og det var faktisk selv samme vært, der spillede rollen. Typisk løb han meget hurtigt og alt for tæt på andre mennesker i det indre København, og når han, meget intentionelt, stødte ind i folk råbte han hurtigt og skingert: “FLYT DIG FOR HELVED’”. Forsøger du dig med denne “løbestil” bør du lige huske på, at folk måske ikke helt forstår referencen og måske tvinger dig til at sætte dit løbetempo gevaldigt op.

#5 Løb og leg

Mit sidste forslag går på, at alting er lidt lettere og sjovere, når man leger. Så det sker faktisk forholdsvis ofte, at jeg leger, at jeg er et dyr, når jeg er på løbetur, hvilket over for andre kommer til udtryk med den løbestil, jeg antager. Jeg har prøvet at være alle mulige forskellige dyr: en løve, en hest, et lille æsel og mange flere. Det er ganske sjovt, synes jeg.

Tak til Moodings

Vi vil gern sige tak til Moodings for at have gjort denne artikel mulig gennem deres støtte. Moodings sælger møbler og andet flot boliginteriør fra blandt andet House Doctor og Normann Copenhagen sofaer.